Framtidens energilösningar

Vi är ett växande företag som startades 2019 och har sedan dess monterat över 1000 solelanläggningar. Vårt arbetsområde är Västra Sverige. Samtliga delägare är aktiva i den dagliga verksamheten och vi installerar solelanläggningar av högsta kvalitét.

Vi arbetar endast B to B och säljer tjänster kopplat till montage av solelanläggningar. Våra kunder är nätägare, elhandelsföretag och privata företag som säljer solelanläggningar där vi som samarbetspartner monterar och installerar.

Vår Expertis

Vårt team består av cirka 20 montörer på fältet och 5 kontorsanställda som alla delar en passion för förnybar energi och kundnöjdhet. Vi värdesätter vår personal högt och investerar kontinuerligt i utbildning, säkerhet och personalutveckling för att säkerställa en arbetsplats där alla trivs och växer.

Helhetslösningar

Genom vårt samarbete med Parkys Solar erbjuder vi inte bara montage utan också föranmälan, driftsättning samt projektering, inklusive beräkning och design av solelanläggningar. 

Genom nära samarbete med Jörtells Elektriska har vi tillgång till behöriga elektriker.

Våra montörer är experter på de produkter vi installerar, vilket garanterar en högkvalitativ och problemfri installation.

Våra Samarbetspartners